Besplatna dostava unutar RH za narudžbe IZNAD 70 €

Dostava i povrat

DOSTAVA

Za pružanje usluga dostave Trgovac koristi usluge kurirske službe GLS.

Trošak dostave iznosi 5 € za svaku naručenu jedinicu proizvoda i pored maloprodajne cijene proizvoda iskazan je u košarici za kupnju prilikom potvrde narudžbe.

Za iznos narudžbe od 70 € i više našim kupcima uslugu dostave nudimo BESPLATNO na području cijele RH. Proizvode nije moguće kupovati za isporuke van granica Republike Hrvatske.

Trgovac se obvezuje Kupcu dostaviti predmet narudžbe u roku 7 radnih dana od primitka uplate.

Dostava proizvoda Kupcu obavlja se isključivo radnim danom u radnom vremenu dostavne službe GLS. Dostavljač će telefonskim putem kontaktirati Kupca radi dogovora oko termina za dostavu. Ukoliko se Kupac ne javi na telefonski poziv dostavljača ili istoga povratno ne kontaktira, Trgovac robu neće isporučivati predviđenog dana, nego će se dostava dogovoriti za neki drugi dan.

Ukoliko Trgovac nije u mogućnosti realizirati dostavu jer na dostavnoj adresi nema Kupca odnosno druge osobe koja je po njegovom nalogu ovlaštena za preuzimanje proizvoda, unatoč ranijem telefonskom dogovoru oko termina dostave, troškove neuspjele dostave proizvoda snosi Kupac. U navedenom slučaju, Kupac i Trgovac će dogovoriti novi termin dostave odnosno Kupac može, sukladno dogovoru s Trgovcem, robu preuzeti osobno u uredu Trgovca.

Trgovac zadržava pravo promijeniti dogovoreni termin dostave zbog otegotnih okolnosti nastalih nakon sklapanja Ugovora, te u dogovoru s Kupcem, predložiti novi termin dostave.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt pod uvjetom da se na mjesto dostave može nesmetano doći vozilom dostave. Prilaz stambenom objektu mora biti slobodan, u suprotnom se dostava vrši do najbliže točke na kojoj je moguć istovar.

Dostavljač će prilikom isporuke naručenog proizvoda zatražiti od Kupca da potpiše potvrdu o preuzimanju kojom isti potvrđuje da je robu preuzeo te na kojoj će se naznačiti datum preuzimanja.

RASPORED DOSTAVE NA OTOKE

POVRAT

Ukoliko iz nekog razloga ipak nisi zadovoljan/na svojim Meqano odabirom, obrati nam se info@meqano.hr kako bismo zaprimili tvoj komentar i/ili zahtjev za povratom.

Detaljno ćemo pregledati vraćeni proizvod te ćemo te u razumnom roku obavijestiti putem e-pošte o tome, može li se proizvod zamijeniti ili imate pravo na povrat plaćenog iznosa (prema potrebi).

Povrat iznosa ili zamjena proizvoda izvršit će se što je prije moguće, a u svakom slučaju u roku od 14 dana od dana kada ste primili e-poruku kojom smo potvrdili da se obrađuje povrat iznosa ili zamjena.

Ako se na vraćenim proizvodima uoči nedostatak ili oštećenje, izvršit ćemo povrat plaćenih sredstava u punom iznosu.

Povrat iznosa uvijek će biti izvršen koristeći se istim načinom plaćanja kojim ste se vi koristili prilikom kupnje. U svakom se slučaju čuvaju sva prava priznata prema trenutačnom zakonodavstvu.

Kontakt

Kontakt - FAQ

Prati Nas:

Top cartcrossmenu